Kropp

 

Kropp = ofte en genser. Før var det helt vanlig for meg å ha et genserprosjekt, men i de siste årene er dette et håndarbeid som fenger meg lite. Det er armene som "tar knekken" på meg. Jeg blir ferdig med bolen, men armer og montering er noe som krever masse viljestyrke for at det skal bli sluttført.  

 

 

 

 

Lett og luftig

 

Stripete genser med vid hals og snøring. En blanding av garntypene Vivaldi, Cotton Viscose og Glitter. Denne blandingen gir en lett genser, men samtidig myk og varm. Denne ga jeg bort i bursdagspresang, men vet egentlig aldri helt mottakelsen eller om den ble brukt.  

 

Mønster og design Drops.

 

 

 

 

Barnegenser med applikasjon

 

Jeg hadde et flott ullgarn, men i litt kjedelig farge grått. Med litt applikasjon og en lomme med snømann ble denne genseren kjempepopulær.

 


 

 

 

 

 

Mystic stretchgarn

 

Et nydelig garn å strikke av, og genserne holder så godt fasongen. Dessuten nupper de ikke, og de klenger seg ikke til kroppen. Mamma og min søster har strikket seg henholdsvis en topp og en genser. Til en topp trenger du 4 nøster, og til en genser 7 nøster.

 

 

 

 

Poncho

 

Strikk to tilsvarende deler i mønster til 45 cm. Sy fast de to delene sammen.  Lag frynser i de nedre kantene. Jeg sydde på tre blomsterknapper, og noen perler. Jeg brukte tre nøster Østlandsgarn. Pinne 6.

 

 

 

Jeg brukte tre nøster Parma exlusive fra Gjestal.  Varmt og mykt garn med 52 % Merino ull. Pinne 8. Bildet yter ikke fargene rettferdighet. Rødt, lilla og plomme, og der den røde fargen er ganske intens. (Rødfargen er så intens at den narrer kameraet...)

 

 

 

Liv-Toril Kvaløyseter 2010

www.liv-toril.no