Figurer

Figurer

Jeg koser meg med å lage ulike figurer. Etter hvert som jeg lager de ulike delene, kommer personligheten fram, og jeg blir sittende og prate med dem. Et viktig øyeblikk er når de får øyne, for da ser jeg hvilken type det er ... Link til figurer >>>

Engler

Engler er noen fredfulle skapninger som jeg liker å lage. Det er ikke bare til jul man har dem framme, men de er helårige og skaper trivsel i huset.

 

Nisser

Jeg er en "julete" person som liker å planlegge og lage julegaver. Det blir noe ekstra til huset hvert år også. Utrolig koselig og spennende å se i juleeskene hvert år, for noe er glemt. Huset pyntes 1. advent for å ha glede av alt som jeg har laget. Julen har alltid blitt feiret på Vega, og derfor må jeg lage litt tradisjoner på forskudd.

 

Tilda

Tone Finnanger startet firmaet ”Tilda” i 1999. Spesielt er Tilda kjent for naivistiske og lett gjenkjennelige figurer. Tone Finnanger designer selv alle Tilda-produktene, bestående av bøker, materialpakker, finerhobby, stempler, maling-metallprodukter og papirprodukter.

Mine versjoner av Tilda>>>

 

 

 

 

Høner

Jeg vokste opp på en gård, og der likte jeg meg veldig godt sammen med hønene. Jeg gikk og bar på dem, og de fikk mat og vann. Eggeleting var også spennende. Mamma og pappa sa at hønene måtte få litt fred slik at de fikk tid til å verpe... I voksen alder er de levende hønene blitt byttet ut med selvlagede høner som har diverse uttrykk.

Copyright © All Rights Reserved