Mønster

 

Før hadde jeg mønstrene litt her og der på nettsidene. Det ble rene"Tampen brenner" for å finne dem. Nå har jeg planer om å samle alle sammen på denne siden. Planer det vil si at jeg fortsatt har litt å gjøre før jeg er ferdig :)

 

Det er veldig hyggelig hvis du finner noe som inspirerer og som du kan bruke. Link gjerne til denne siden, og i gjesteboken kan du gi meg et lite vink. Kanskje du får en gjenvisitt på din blogg :)

 

 

 

Søm

 

Firkantposene står stødig, og kan brukes til mange formål.

 

En stjerne blir til... 

Easy Angle er en fantastisk linjal til å skjære ut trekanter og kvadrater.

 

Serviettposener til tiden der vi skal nyte måltider ute i hagen eller på terrassen. For å unngå servietter som flyr alle veier under et vindkast kan du sy en serviettpose. Serviettposene har plass til servietter på 40 X 40 cm. 

 

Oppmerksomhetsposen er til tilfellet der en gave blir for mye, men et kort er for lite.

 

Skoveske - min venninne hadde behov for skoveske til sin mann. Han hadde en tendens til å komme med sine sko etter at hun hadde pakket bagen. Skoene var ikke alltid like rene som da de første gang kom ut fra skoesken. 

 

Spurveveske - Jeg er gudmor til en ung dame. På høsten fikk jeg overlevert to av hennes bukser som hun både hadde slitt ut og vokst ut av. Da jeg startet veskeprosjektet var det viktig at vesken måtte inneholde noe av begge buksene. Spurven hadde jeg på et postkort, og denne har jeg lenge hatt planer for til en applikasjon. Spurven ble forenklet og tegnet på nytt. Det kan bli mange morsomme spurver ved å bruke ulike typer stoff og kvikke farger.

 

Pass og verdisaker må vi holde inntil kroppen.

 

Støvlettposen er praktisk når en skal ta støvlettene med seg, eller oppbevare dem pent til neste år.

 

Dufteposen er en tilleggseffekt til brevet du skriver. Det skal være en god duft når konvolutten åpnes. Deretter kan posene henges opp et sted til pynt. Alternativt kan posene legges sammen med et klesplagg som du har tenkt å gi bort. Den samme gode duften vil da komme fram når pakken åpnes.

 

Knappeboksen, inspirasjon til bruk av knapper.

 

To baklommer kan bli en pung... Baklommene til en utslitt dongeribukse ble til en praktisk og morsom pung. Pungen har to rom, en med glidelås, og en åpen lomme.

 

 

Strikk

 

Koppbrikke (Mug Rug) for å ha under koppen.

 

 

 

 

 

(c) Liv-Toril Kvaløyseter, oppdatert februar 2012

www.liv-toril.no